Baterii Tractiune

Echipamentele de ridicat electrice, de la transpalete si pana la electrostivuitoare si echipamente complexe cum ar fi VNA-uri sau order pickere care se strecoara in spatiile inguste din cele mai avansate centre logistice, sunt echipate cu baterii de tractiune de diverse capacitati. Industria producatoare de acumulatori de tractiune pentru stivuitoare electrice a avansat de-a lungul timpului, dezvoltandu-se tehnologii cu intretinere redusa, tehnologii cu incarcare rapida, tehnologia unica TPPL – Thin Plate Pure Lead si solutii Lithium-Ion).

Marcile de elementi si baterii de tractiune pe care le comercializam sunt Midac si Enersys. In functie de solicitarile clientilor, sunt proiectate solutii personalizate in care acumulatorul de tractiune are dimensiuni specifice, adaptate modelului de stivuitor electric. Compania noastra va ofera atat baterii de tractiune clasice cu acid, cat si baterii de tractiune cu gel, precum si baterii NexSys (baterii fara intretinere, cu tehnologie TPPL). Gama de acumulatori cuprinde, in afara de baterii de tractiune, si urmatoarele produse: baterii de semitractiune, baterii de pornire si stationare. Acestea din urma sunt baterii destinate panourilor solare, sistemelor eoliene, sistemelor de iluminat de siguranta, statiilor de decuplare, UPS. Tipurile de baterii stationare sunt dimensionate optim, in functie de fiecare aplicatie. Acumulatorii de semitractiune sunt tip monobloc si pot fi utilizate in aplicatii usoare. Seria de baterii NexSys cuprinde trei modele de acumulatori, de la cei destinati aplicatiilor usoare pana la cele pentru aplicatii intense (de pana la 16 ore de lucru pe zi). Pretul bateriilor de tractiune pentru stivuitoare electrice poate varia in functie de capacitate, dimensiuni si tehnologia incorporata. Gama de baterii de tractiune Midac poate fi echipata cu sistem de umplere centralizata, pentru o intretinere mai usoara si pentru o functionare mai eficienta. Modelele de baterie de tractiune se livreaza in cutii metalice anticorozive, cu elementii interconectati prin legaturi flexibile cu prindere prin surub. Acesti acumulatori pentru stivuitoare sunt formatati, incarcati cu acid si gata de exploatare. Descoperiti cat costa o baterie de tractiune completand formularul de oferta.

Baterii de tractiune marca Midac

Baterii de tractiune
Bateriile Midac, optional, pot fi dotate cu: - Sistem automat de umplere centralizata cu apa distilata: permite umplerea uniforma cu apa distilata a fiecarui element, pentru a se obtine nivelul optim de electrolit si pentru a se reduce timpul necesar unei astfel de operatiuni facuta manual. - Sistem de recirculare a electrolitului: acesta presupune un sistem de tuburi introduse in fiecare element de tractiune si o pompa de aer (aflata pe redresor) cu ajutorul careia se transmite un flux usor de aer in elementii de tractiune, creandu-se o recirculare a electrolitului in interiorul acestora. Acest sistem previne stratificarea electrolitului, sulfatarea si asigura o incarcare optimizata a bateriei de tractiune.
Baterii de semitractiune
Bateriile de semitractiune reprezinta o gama de baterii monobloc, ce pot fi folosite in orice tip de aplicatie usoara: pentru masini de spalat, transpalete electrice, vehicule electrice, masini de golf etc.
Baterii de pornire
Gama de baterii de pornire MIDAC Italia este fabricata conform celor mai inalte standarde de productie si de calitate. Tehnologia Pb/Ca, fara mentenanta necesara, reprezinta o caracteristica aparte a bateriilor de pornire, acestea fiind utilizate atat pentru automobilele europene cat si pentru cele asiatice.
Baterii stationare
Acest tip de baterie se foloseste in domenii precum: telecomunicatii, UPS, sisteme de iluminat, sisteme de panouri solare, sisteme eoliene, etc.
Elementi de tractiune
In functie de situatie, compania noastra poate oferi atat baterie de tractiune completa, cat si doar elementi de tractiune.

Baterii de tractiune marca Enersys

Baterii de tractiune model Hawker
Hawker Water Less este unul dintre modelele de baterie produse de catre Enersys. Aceasta baterie asigura mai multa flexibilitate si autonomie prin marirea intervalului de timp in care este necesara completarea cu apa distilata (4, 8 sau 13 saptamani in functie de tehnologia de incarcare folosita). In acest mod, timpul alocat acestei operatiuni scade chiar si cu 60-75%.
Ironclad
Acest model de baterie este fabricat dupa designul American (tehnologie tubulara tip patrat, pentru contact pe o suprafata ridicata oferind astfel mai multa putere in utilizare). Ironclad ofera o tensiune ridicata comparativ cu bateriile conventionale, rezultand viteza mai mare de ridicare si de deplasare. Durata de viata este de peste 1800 de cicluri in comparatie cu bateriile conventionale care asigura doar 1250 – 1500 de cicluri in functie de model. De asemenea, costurile cu intretinerea sunt extrem de reduse.
NexSys
Principalele avantaje tehnologice ale bateriilor NexSys sunt: - Potrivit pentru incarcari de oportunitate: nu distruge bateria; mai multa putere pana la terminarea programului de lucru; - Permite incarcare rapida (se poate incarca si in timpul pauzei utilajului, oferind o autonomie mai mare); - Nu necesita completari cu apa distilata; nu exista riscul scurgerilor de electrolit; - Nu necesita camera speciala de incarcare a bateriilor. Exista 3 variante ale acestui model de baterie: - NX NormalDuty - ideal pentru aplicatii usoare si normale de pana la 8 ore/zi; - NX Standard – ideal pentru utilizari de pana la 10 ore/zi; - NX Fast - ideal pentru lucrul in mai multe schimburi; se poate utiliza pana la 16 ore/zi.
Baterii de semitractiune
Bateriile de semitractiune reprezinta o gama de baterii monobloc, ce pot fi folosite in orice tip de aplicatie usoara: pentru masini de spalat, transpalete electrice, vehicule electrice, masini de golf etc. Bateriile de semitractiune sunt furnizate atat in varianta clasica – incarcate cu acid, cat si cu gel sau XFC. Acest tip de baterii de semitractiune se poate incarca prin redresoare de 50Hz.
Baterii stationare
Acest tip de baterie se foloseste in domenii precum: telecomunicatii, UPS, sisteme de iluminat, sisteme de panouri solare, sisteme eoliene, etc.
Elementi de tractiune
In functie de situatie, compania noastra poate oferi atat baterie de tractiune completa, cat si doar elementi de tractiune.

Cerere Ofertă