Order Picker Veni

Echipamentele de depozit tip order picker au fost proiectate pentru preluarea marfurilor (order picking) atat de la inaltimi mici, cat si de la inaltimi ridicate. Acest tip de utilaj este destinat utilizarii doar in depozite. Echipamentele order pickers au o constructie tehnica menita sa faciliteze activitatea operatorilor, reducand gradul de oboseala in acelasi timp cu maximizarea eficientei. Order pickerele se impart in doua categorii: cele orizontale, pentru manipularea marfurilor aflate pana la inaltimea primului raft de jos, si cele verticale, pentru manipularea bunurilor aflate pe ultimele rafturi de sus. Capacitatile de ridicare variaza de la 600 kg pana la 1200 kg, iar inaltimea maxima pana la care poate ajunge utilajul este de 6600 mm.

Order picker orizontal model KMSes.OR

Gama de order pickere orizontale sunt proiectate pentru aplicatiile ce se desfasoara la nivelul solului si pe primul raft de jos. Platforma mobila a fost construita astfel incat operatorul sa poata fi ridicat o data cu marfa paletizata, eficientizand in acest mod activitatea zilnica. In timpul deplasarii, operatorul poate manipula echipamentul fie miscand timona de comanda spre dreapta sau spre stanga, fie cu ajutorul butoanelor usor accesibile. De asemenea, podeaua este prevazuta cu un buton pentru picior care o data apasat reduce viteza echipamentului atunci cand utilizatorul are mainile ocupate. Acceleratia dinamica, viteza maxima de 12 km/h si servodirectia electrica garanteaza performanta maxima pentru realizarea oricarui tip de aplicatie. Order picker-ul este extrem de ergonomic, asigurand un confort sporit operatorului. Modelele KMSes.OR au capacitati de ridicare de 1200 kg, pana la inaltimi de maxim 3100 mm. Pentru mai multe detalii legate de pret pentru order picker, nu ezitati sa completati formularul de oferta.

Model
Capacitate de ridicare (kg)
Inaltime de ridicare (mm)
Model
KMSes.OR 1214145
Capacitate de ridicare (kg)
1200
Inaltime de ridicare (mm)
3100

Order picker vertical model KM.OR

Echipamentul tip order picker vertical reprezinta solutia perfecta pentru aplicatiile de order picking care se desfasoara in cadrul depozitelor cu sisteme inalte de rafturi. Utilajele sunt prevazute cu o platforma pentru ridicarea operatorului pana la nivelul unde este necesara manipularea marfii. Proiectarea si fabricarea utilajelor de tip order picker se realizeaza in functie de cerintele fiecarui client, pentru a sustine indeplinirea eficienta a tuturor aplicatiilor pe care le desfasoara in cadrul propriului depozit. Usurinta cu care poate fi manevrat echipamentul pe culoarele inguste si capacitatea de a realiza „picking-ul” la niveluri ridicate ii permite operatorului logistic sa optimizeze spatiul de depozitare. In cadrul seriei se regasesc trei modele ce au capacitati de ridicare cuprinse intre 600 si 1000 kg. Inaltimile de ridicare sunt cuprinse intre 4600 mm si 6600 mm. Pentru mai multe detalii legate de pret pentru order picker, nu ezitati sa completati formularul de oferta.

Model
Capacitate de ridicare (kg)
Inaltime de ridicare (m)
Model
KM.OR 06275
Capacitate de ridicare (kg)
600
Inaltime de ridicare (m)
4600
Model
KM.OR 100-28
Capacitate de ridicare (kg)
1000
Inaltime de ridicare (m)
4600
Model
KM.OR 10500
Capacitate de ridicare (kg)
1000
Inaltime de ridicare (m)
6600

Cerere Ofertă