Service

Orice companie care detine in flota sa unul sau mai multe stivuitoare stie ca pentru exploatarea acestora in cele mai bune conditii este esentiala partea de service. Mentenanta unui stivuitor trebuie sa fie prioritara pentru a se asigura un nivel ridicat de performanta si pentru a preveni aparitia posibilelor defectiuni ce pot afecta productivitatea. Asiguram service si reparatii pentru motostivuitoare, service pentru stivuitoare electrice, precum si pentru lize electrice si manuale. Compania noastra va poate oferi garantii privind: calitatea pieselor de schimb, fiabilitate, disponibilitate, promptitudinea solicitarilor de service (constatari, revizii, reparatii pentru motostivuitoare, electrostivuitoare, transpalete electrice), remedierea defectiunilor intr-un timp optim.

 

Solutiile pentru service stivuitoare pe care le oferim sunt:

– Full-service: se pot incheia contracte pentru service si reparatii, in functie de echipament (electrostivuitor, motostivuitor sau transpaleta electrica), locatie si gradul de utilizare a echipamentului.

– Mentenanta periodica (lunara, trimestriala, semestriala): acest tip de contract consta intr-o vizita stabilita la un cost fix (care include manopera si deplasarea) in care o echipa de tehnicieni face o verificare completa a echipamentului (electrostivuitor, motostivuitor sau transpaleta electrica) la sediul clientului. Acest procedeu presupune ungerea caii de rulare, gresarea articulatiilor, strangerea suruburilor, curelelor si a lanturilor, desprafuirea componentelor electrice, verificarea eficacitatii sistemului de directie si franare. In cazul service-ului pentru stivuitoare electrice se realizeaza verificarea nivelului si a densitatii electrolitului.

 

Avand un efectiv de 30 de tehnicieni, compania noastra ofera rapiditate, promptitudine si eficienta in solutionarea solicitarilor de service si reparatii stivuitoare ce vin de la clientii nostri din toata tara. Zonele acoperite atat de echipele noastre cat si de colaboratorii nostri sunt Bucuresti, Timisoara, Piatra Neamt, Cluj Napoca si Brasov, tehnicienii fiind dotati cu autospeciale echipate corespunzator.  Timpul de raspuns la solicitarile de service este de maxim 24 de ore, iar timpul maxim de interventie este de 48 de ore. Garantia oferita pieselor de schimb si a reparatiilor este de 180 de zile.

 

Pentru a afla pretul pentru service si reparatii stivuitoare, puteti completa formularul de oferta.

Cerere Ofertă