Transpalete Electrice fara Catarg Veni

Gama de transpalete electrice fara catarg Veni este formata din echipamente extrem de fiabile si eficiente, fiind destinate unor aplicatii precum incarcarea/descarcarea tirurilor sau transportul marfurilor in interiorul depozitelor. In functie de model, o transpaleta electrica fara catarg poate fi utilizata fie pentru aplicatii usoare, fie pentru aplicatii de intensitate medie sau heavy-duty. Seria de lize electrice fara catarg este formata din trei modele, cu capacitati cuprinse intre 1600 si 3000 kg. In cazul lucrului in mai multe schimburi, aceste transpalete electrice pot fi dotate cu extractie laterala a bateriei, la cererea clientului. Platforma rabatabila pentru operator, care poate fi optionala, reprezinta una din principalele diferente dintre modelele de transpalete KH.LS si KH.BS.

Transpaleta electrica fara catarg pentru aplicatii de intensitate medie si heavy-duty model KH.LS

Transpaletele electrice fara catarg din aceasta serie sunt destinate utilizarii in aplicatii de intensitate medie si heavy-duty. Aceste echipamente asigura incarcarea/descarcarea eficienta a paletilor, deplasandu-se pe distante scurte si medii (de pana la 100 m). Optional, in cazul lucrului in mai multe schimburi, aceste transpalete electrice pot fi dotate cu extractie laterala a bateriei. Transpaleta electrica fara catarg model KH.LS joaca un rol esential in furnizarea unor solutii optimizate, din perspectiva raportului cost – eficienta, pentru depozite, centre de productie si centre logistice. Avand un design compact si un sasiu solid cu profil scazut, aceasta transpaleta electrica asigura o stabilitate mai buna cand se fac viraje cu viteza ridicata. Modelul versatil si robust KH.LS este ideal pentru a lucra in spatiile restranse din interiorul camioanelor care isi efectueaza incarcarea/descarcarea pe rampe. In timpul manipularii transpaletei, timona de comanda cu design modern mentine operatorul la o distanta sigura fata de echipament, asigurand in acelasi timp acces usor catre toate comenzile aflate pe capul timonei. Pozitionarea ergonomica a acestora faciliteaza manipularea transpaletei cu orice mana. Electronica moderna de tip CAN bus presupune cabluri mai putine, acest lucru asigurand o diagnosticare mai rapida si usoara. Frana electromagnetica regenerativa, cu recuperarea energiei la baterie, impreuna cu motorul trifazic de tractiune in tehnologie AC fara mentenanta ofera un consum redus de energie, garantand in acelasi timp eficienta si productivitate. Totodata, motorul in tehnologie AC garanteaza un nivel scazut al zgomotului. Transpaletele electrice fara catarg din aceasta gama sunt dotate standard cu baterii de semitractiune de capacitate 250 Ah (optional pana la 375 Ah) si cu redresor incorporat, ceea ce ofera suficienta autonomie pentru desfasurarea aplicatiilor. Costurile de operare ale acestui model de transpaleta sunt foarte reduse, iar gradul de eficienta furnizata este unul foarte ridicat. Gama aceasta cuprinde transpalete electrice fara catarg 2000 kg si transpalete electrice fara catarg 3000 kg.

Model
Capacitate de ridicare (kg)
Inaltime de ridicare (m)
Model
KH.LS 2000
Capacitate de ridicare (kg)
2000
Inaltime de ridicare (m)
0.125
Model
KH.LS 3000
Capacitate de ridicare (kg)
3000
Inaltime de ridicare (m)
0.125

Transpaleta electrica fara catarg pentru aplicatii de intensitate usoara si medie model KH.BS

Transpaletele electrice fara catarg din aceasta serie sunt destinate utilizarii in aplicatii de intensitate usoara si medie. Aceste echipamente asigura incarcarea/descarcarea eficienta a paletilor, deplasandu-se pe distante scurte si medii (de pana la 100 m). Gama aceasta cuprinde transpalete electrice fara catarg 1600 kg si transpalete electrice fara catarg 2000 kg. Avand un design compact si un sasiu solid cu profil scazut, aceasta transpaleta electrica este ideala pentru a lucra in spatiile restranse din interiorul camioanelor care isi efectueaza incarcarea/descarcarea pe rampe. Frana electromagnetica regenerativa, cu recuperarea energiei la baterie, impreuna cu motorul trifazic de tractiune in tehnologie AC fara mentenanta ofera un consum redus de energie, garantand in acelasi timp eficienta si productivitate. Electronica moderna de tip CAN bus presupune cabluri mai putine, acest lucru asigurand o diagnosticare mai rapida si usoara. Transpaletele electrice fara catarg din aceasta gama sunt dotate standard cu baterii de semitractiune de capacitate 110 Ah (optional pana la 160 Ah) si cu redresor incorporat, ceea ce ofera suficienta autonomie pentru desfasurarea aplicatiilor. Motorul AC de tractiune de 1,3 kW garanteaza un nivel scazut al zgomotului. Pe bordul transpaletei este montat un display electronic ce afiseaza indicatori precum gradul de descarcare a bateriei, numarul orelor de functionare si alte alarme privind starea de functionare a echipamentului. Cutia de viteze de inalta performanta nu va necesita niciodata schimbul de ulei.

Model
Capacitate de ridicare (kg)
Inaltime de ridicare (m)
Model
KH.BS 1600
Capacitate de ridicare (kg)
1600
Inaltime de ridicare (m)
0.125
Model
KH.BS 2000
Capacitate de ridicare (kg)
2000
Inaltime de ridicare (m)
0.125

Transpaleta electrica fara catarg cu viteza de deplasare de 9 km/h model KH.HS

Transpaletele electrice fara catarg din aceasta gama sunt prevazute cu platforme rabatabile pentru operatori, fiind destinate aplicatiilor de intensitate medie si heavy-duty. Acest model de transpaleta electrica are o viteza de deplasare de 9 km/h, fiind un echipament eficient pentru transportul paletilor pe distante medii si lungi. Avand la dispozitie transpaletele electrice fara catarg 2000 kg si transpaletele electrice fara catarg 3000 kg, clientii pot alege cea mai buna solutie pentru un depozit unde echipamentele standard cu viteze reduse nu sunt la fel de eficiente. Avand un design compact si un sasiu solid cu profil scazut, aceasta transpaleta electrica asigura o stabilitate mai buna cand se fac viraje cu viteza ridicata. Platforma rabatabila pentru operator si bratele laterale de protectie permite ca transpaleta sa atinga viteze de 9 km/h, ceea ce duce la o productivitate ridicata. Modelele de transpalete electrice fata catarg din aceasta serie sunt ideale pentru a lucra in spatiile restranse din interiorul camioanelor care isi efectueaza incarcarea/descarcarea pe rampe. In timpul manipularii transpaletei, timona de comanda cu design modern mentine operatorul la o distanta sigura fata de echipament, asigurand in acelasi timp acces usor catre toate comenzile aflate pe capul timonei. Pozitionarea ergonomica a acestora faciliteaza manipularea transpaletei cu orice mana. Electronica moderna de tip CAN bus presupune cabluri mai putine, acest lucru asigurand o diagnosticare mai rapida si usoara. Frana electromagnetica regenerativa, cu recuperarea energiei la baterie, impreuna cu motorul trifazic de tractiune in tehnologie AC fara mentenanta ofera un consum redus de energie, garantand in acelasi timp eficienta si productivitate. Totodata, motorul in tehnologie AC garanteaza un nivel scazut al zgomotului. Transpaletele electrice fara catarg din aceasta gama sunt dotate standard cu baterii de semitractiune de capacitate 250 Ah (optional pana la 375 Ah) si cu redresor incorporat, ceea ce ofera suficienta autonomie pentru desfasurarea aplicatiilor.

Model
Capacitate de ridicare (kg)
Inaltime de ridicare (m)
Model
KH.HS 2000
Capacitate de ridicare (kg)
2000
Inaltime de ridicare (m)
0.125
Model
KH.HS 3000
Capacitate de ridicare (kg)
3000
Inaltime de ridicare (m)
0.125

Cerere Ofertă