STIVLAND a aparut ca urmare a cererii pietei locale romanesti pentru produse de calitate, performante, la preturi reduse. Calitatea de reprezentanta locala pentru mai multe marci si producatori de stivuitoare si echipamente de depozit ne asigura posibilitatea de a analiza, selectiona si recomanda clientilor nostri solutii sigure si convenabile dintr-o gama extinsa de echipamente, fara a fi limitati la un singur model sau o singura alternativa. Marcile pe care le reprezentam pe piata romaneasca de echipamente pentru manipulat marfa sunt VENI – echipamente de depozit, CHL – motostivuitoare, electrostivuitoare si echipamente de depozit si BULMOR – echipamente cu incarcare laterala.

 

Intelegem ca respectul acordat clientului incepe in primul rand printr-o oferta avantajoasa, care sa raspunda exact nevoilor si cerintelor tehnice, fara compromisuri. Experienta pe care o avem in acest domeniu ne ajuta sa proiectam cele mai avantajoase solutii din perspectiva raportului calitate – pret.

 

STIVLAND beneficiaza de suportul direct al producatorilor si ofera o gama larga de servicii pre si post vanzare, avand in spate o echipa de specialisti in domeniul logisticii, manipularii produselor paletizate, echipamentelor de ridicat si in service. Portofoliul nostru include, pe langa marcile de stivuitoare si echipamente de depozit, componente pentru utilaje, cum ar fi: piese de schimb, anvelope, furci pentru stivuitoare. Compania noastra ofera servicii complete, astfel incat putem asigura servicii de RSVTI si service pentru orice echipament de ridicat si manipulat marfa.